Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd

Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd

Title:Alban Skenderaj Faleminderit (Official Video HD)
Quick Download :
Date:01 March 2019
Source:Lopmusic.com
Duration:3:23 Min
User:AlbanSkenderajMusic
Source:Youtube
Type:MP3/ MP4/ FULL HD

Link Download Video and MP3 Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd:

LPASKI.GA is the easiest online service for downloading video and converting videos to mp3. You do not need an account to download Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd, the only thing you need is a YouTube URL. We will start to convert the audiotrack of video Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd to mp3 as soon as you have submitted it and you will be able to download Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd. Different from other services the whole conversion process will be perfomed by our infrastructure and you only have to download the audio and video Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd as MP4, FLV, and MP3 of course. from lpaski.ga. Because of this our software is platform-independent: You can use it with your Mac, a Linux PC or even an iPhone. All our conversions will be perfomed in high quality. Do not worry, lpaski.ga is completely free. lpaski.ga need approximately 3 to 4 minutes per video. You will download Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd

Get the song here: https://acromaxmedia.lnk.to/Faleminderit
Produced by Lorenc Aliaj, Alban Skenderaj
Lyrics & Melody: A. Skenderaj
Mix & Master: L. Aliaj
Music Video: Talelli Production

Available on:
Spotify: https://open.spotify.com/album/3KP1aK...
Deezer: https://www.deezer.com/en/album/89065962
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/fal...

Faleminderit

Prapë më sollen këmbët tek ti
Kjo është hera e fundit që pi
Nuk mund ta kthej
kohën unë pas për ne të dy
Se ti më ke dhënë me qindra mundësi
të kam lodhur zemër, e di
nuk do ti shoh,
nuk do ti puth më sytë e tu

Por qenka e vështirë të thuash lamtumirë
pa e kthyer kokën pas më asnjëherë
më dhe aq shumë vërtet
sa do mjaftonte për 1000 vjet
dhe tani pa ty asgjë nuk ka më vlerë

REF.:
Faleminderit, Faleminderit
Për çdo çast
dhe çdo frymëmarrje që më dhe
Faleminderit, Faleminderit
Do më gjesh gjithmonë aty ku ti më le
aty ku... ku... ku më le
aty ku... ku... ku më le

Dukesh kaq e lumtur tani
gati dukesh tjetër njeri
Nën cilin qiell,
nën cilin diell merr energji?
Zemër jam vërtet i lumtur për ty
dhe pse s'më lexohet në sy
ti buzëqesh, unë i gëlltis lotët e mi

Por qenka e vështirë të thuash lamtumirë
pa e kthyer kokën pas më asnjëherë
më dhe aq shumë vërtet
sa do mjaftonte për 1000 vjet
dhe tani pa ty asgjë nuk ka më vlerë

REF.:
Faleminderit, Faleminderit
Për çdo çast
dhe çdo frymëmarrje që më dhe
Faleminderit, Faleminderit
Do më gjesh gjithmonë aty ku ti më le
aty ku... ku... ku më le
aty ku... ku... ku më le

The video titled Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd has been published on youtube on the date 01 March 2019 with a long duration reaching 3:23 Minute. Until now, video Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd have gotten 5,464,396 times views on youtube, and that is a great achievement. As many as 34,344 people have liked the video Alban Skenderaj Faleminderit (Official Video HD). even so, video Alban Skenderaj Faleminderit (Official Video HD) also get a negative rating in the form of 690 unlike. Video Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd uploaded by management AlbanSkenderajMusic

If you download video or mp3 music Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd on this page, just try to review it, if you really like the video or mp3 Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd song please buy an official original cassette or official CD from the original album, you can also download Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd legal on Official iTunes, to support all music works, especially Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd on all charts and charts throughout the world.

Download lagu gratis Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd tanpa ribet di LPASKI.GA

Lagu musik Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd telah diupload di Youtube dengan judul Alban Skenderaj Faleminderit (Official Video HD) di youtube pada tanggal 01 March 2019, limit durasi mencapai 3:23 menit. Hingga sekarang, lagu berjudul Alban Skenderaj Faleminderit (Official Video HD) telah ditonton sebanyak 5,464,396 kali. Lagu Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd memiliki rating yang baik dengan perolehan likers sebanyak 34,344 orang, meski sebanyak 690 orang memberikan penilaian yang buruk. Lagu dan video berjudul Alban Skenderaj Faleminderit (Official Video HD) telah diupload oleh channel AlbanSkenderajMusic

Layanan download gratis lagu Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd di LPASKI.GA

Bila kamu mendownload atau mengunguh lagu Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd MP3 maupun Video di LPASKI.GA usahakan cuman untuk review saja ya?!, jika memang kamu suka dengan lagu Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd yang sudah diunduh di LPASKI.GA belilah kaset asli yang resmi atau CD official dari album Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd, kamu juga bisa mendownload secara legal di Official iTunes, untuk mendukung karya Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd di semua charts dan tangga lagu Indonesia maupun di dunia.

TAGS: Download MP3 Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd, Download Music Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd, Download Lagu Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd, Free Download Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd, Download Video Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd, Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd MP3 Download, Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd Video Download, Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd STAFABAND, Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd MUFIZA, Convert Video Youtube Alban Skenderaj Faleminderit Official Video Hd to MP3


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: